Chori Bawri Ho Rahi Hai Kya Lyrics – Elvish Yadav | DG Immortals

Chori Bawri Ho Rahi Hai Kya Lyrics By DG Immortals Released Punjabi Song Is Featuring Elvish Yadav. The Music Has Composed By Yawar While Chori Bawdi Ho Rahi Hai Kya Lyrics Are Written By DG Immortals. This Song Has Been Officially Published On VYRL Haryanvi Youtube Channel.

Chori Bawri Ho Rahi Hai Kya Lyrics – Elvish Yadav

Lyrics In English

Tu soche Gaadi me ghumaunga
No chance Terepe paisa udaunga
Not anymore Tere nakhre uthaoge
Never girl Tu leri halke me soche
Tere jaal me aunga

Chori bavri ho rahi hai kya
Kaise karke manegi
chhori baavli ho rahi hai kya
Kaise karke manegi

Phela hi bata di thi
Mane tere tey
Babu Shona baby nhi
Hoga mere tey

Karegi pyar to laga dunga
Paiso Mai aag
Paiso de pyar karegi to
Karlunga cut off Mai

Chori teri jaise bohot khilayi hai
Bohot ghumayi hai Daru pila k club Mai
Bohot nachayi Ek raat wali rasam mane
Bohot nibayi Dikhaye chand tare
Chakhayi dodh malai

Bitayi raat tere sath toh ab
Din ka kya kaam
Tane jana hai toh ja
Tere dil ka kya kaam

Mane yaad nahi ave tu
ayi kis shyam
Kya waqt kya thi jagha
Aur kya tha tera naam

Chori bawdi ho rahi hai kya
Chori bawdi ho rahi hai kya
Chori bawdi ho rahi hai kya
Chori bawdi ho rahi hai kya

Haryane ka hai chora
Pure desh mai Tora
Systumm hang karta chale
RAO Sahab ka yo chora

Chora kache kate khoob
Rakhe loaded bandook
Khud chore ki security
Ka dhyan rakha bhola

Jabi kise tey na dare chora
Chori meri lat lagi tane to
Roz ana padega Roz shyam jaam
Gel gram lana padega Saaf baat

Chori mane nakhre na pasand
Tane rehna hai toh systumm
K niche rehna padega
Yo Rao sahab tere hath mai na avega

Chori bawdi ho rahi hai kya
Kaise karke manegi
Chori bawdi ho rahi hai kya
Kaise karke manegi

Lyrics In Hindi

तू सोचे गाड़ी में घुमाऊंगा
कोई मौका नहीं तेरेपे पैसा उड़ाऊंगा
अब और नहीं तेरे नखरे उठोगे
कभी नहीं लड़की तू लेरी हल्के में सोचे
तेरे जाल में आउंगा

चोरी बावरी हो रही है क्या
कैसे करके मनेगी
छोरी बावली हो रही है क्या
कैसे करके मनेगी

पहला ही बता दी थी
माने तेरे ते
बाबू शोना बेबी नहीं
होगा मेरे ते

करेगी प्यार तो लगा दूंगा
पैसो माई आग
पैसे दे प्यार करेगी तो
करलुंगा ने माई को काट दिया

छोरी तेरी जैसी बहुत खिलाई है
बहुत घुमायी है दारू पिला के क्लब माई
बहुत नाचाई एक रात वाली रसम मने
बोहोत निबायै दिखाये चाँद तारे
चखायी दोध मलाई

बिताई रात तेरे साथ तो अब
दिन का क्या काम
तने जाना है तो जा
तेरे दिल का क्या काम

माने याद नहीं आवे तू
आई किस श्याम
क्या वक्त क्या थी जगह
और क्या था तेरा नाम

चोरी बावड़ी हो रही है क्या
चोरी बावड़ी हो रही है क्या
चोरी बावड़ी हो रही है क्या
चोरी बावड़ी हो रही है क्या

हरियाणे का है छोरा
शुद्ध देस माई तोरा
सिस्टमम हैंग करता चले
राव साहब का यो छोरा

चोरा कचे कते खूब
राखे लादे बंदूक
खुद चोर की सुरक्षा
का ध्यान राखा भोला

जबी किसे ते ना डरे छोरा
छोरी मेरी लत लगी तने तो
रोज़ आना पड़ेगा रोज़ श्याम जाम
जेल चना लाना पड़ेगा साफ बात

चोरी मने नखरे ना पसंद
तने रहना है तो सिस्टम
के आला रहना पड़ेगा
यो राव साहब तेरे हाथ में ना आवेगा

चोरी बावड़ी हो रही है क्या
कैसे करके मनेगी
चोरी बावड़ी हो रही है क्या
कैसे करके मनेगी

Bawli Song Credits

SongBawli
SingerDG Immortals
FeaturingElvish Yadav
MusicYawar
LyricsDG Immortals
LableVYRL Haryanvi